Co-Packing

IDÉ & PRODUKTUDVIKLING – EMBALLAGELØSNINGER – MIXING – PÅFYLDNING- DIN SUCCES ER VORES SUCCES

Se vores flaskeoversigt

60 mL
100 mL
250 mL
275 mL
330 mL
500 mL
500 mL
700 mL
750 mL
750 mL

Flint

60 mL
Shots

Flint

100 mL
Shots

Flint

250 mL
Soft Drink

Long-neck

275 mL
Co2

Flint

330 mL
Co2

Flint Long-neck

500 mL
Soft Drink

Flint

500 mL
Soft Drink

Flint Long-neck

700 mL
Soft Drink

Flint Long-neck

750 mL
Soft Drink

Flint

750 mL
Soft Drink
At Orana Denmark we do Co-Packing

Vores løntapningsfaciliter gør at vi kan tilbyde løntapning af; control packing, mærkevarer og private label.
Hos Orana er vi klar til at imødekomme dine behov lige fra udvikling af recepter, hvilket kan være skræddersyet til dine behov, til inkorporering af din recept. Vores løntapningstjenester inkluderer også levering af forpakningsløsninger, og vi fungerer som samarbejdspartner gennem hele forløbet til produktet er succesfuldt lanceret.

Orana Co-Packing kombinere kvalitet med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

I 2015 på et topmøde blev verdensledere enig om 17 verdensmål for en mere bæredygtig udvikling i verden mod 2030. Disse mål skal medvirke til at gøre op med fattigdom, ulighed og klimaændringer.
Som international dansk virksomhed er vi stolte af at være med til at gøre en forskel. Vores eksisterende fabrikker fokusere på mål 5, 8 og 12. Ved opførsel af nye fabrikker, fokusere vi på mål 1,2 og 17.

LÆS MERE

Orana Co-Packing

START SAMARBEJDET

Lad os høre dine idéer

Type af varriant
Type af flasker
Type af kapsel
Labelvarianter: Selvklæb, transparente, osv.
Mængde pr. variant
Tilmeldninger til Dansk Retursystem

GLASFLASKER

På vores tappelinje for glasflasker kan vi løntappe flasker i størrelser fra 200 ml til 1000 ml (se også SHOTFLASKER for mindre størrelser). Tappelinjen har udstyr til påsætning af kapsler, skurelåg og twist-off låg. Vi kan klare løntapning af produkter både med og uden kulsyre såvel som både konventionelle og økologiske produkter. Tapperiet hos Orana kan tilvirke produkter enten ved kold- eller varmeblanding, og produkterne kan også pasteuriseres direkte på vores tappelinje for glasflasker.

DUNKE

Vores tappelinje til dunke er sat op til løntapning af saft og juice. Dunkene der køres er størrelserne 5 og 10 liters dunke.

BAG-IN-BOX

Hos Orana kan Bag-in-Box tappelinjen, løntappe postmix og Bag-in-Box fra 3,5 og 10 liter. Anlægget kan både køre løntapning af konventionelle og økologiske produkter på Bag-in-Box.

SHOTFLASKER

Vores tappelinje til shotflasker kan løntappe flasker fra 60 ml til 200 ml med skurelåg eller kapsler. Shotflaskerne kan løntappes med enten koldblanding konventionelle eller varmeblanding økologiske produkter.

IDE & PRODUKTUDVIKLING

Måske du har en specifik ide for et produkt, eller du ønsker vores produktidéer for en specifik kundegruppe eller markedet. Måske du mangler en redifinering af et eksisterende produkt i jeres portefolie, det kunne eksempelvis være sukker reducering. Indgangsvinklerne kan være mange, og vi er her til at hjælpe dig med hvad end dine ønsker skulle være. Med vores Innovation Centers i fire forskellige lande fordelt på forskellige kontinenter, har gjort at vi har bred viden indenfor hvad der rør sig på verdensplan.
Vores innovation er basseret på vores nysgerrighed – for god smag og hvordan vi kan designe og udvikle de bedst smagende produkter, men samtidig benytte den nyeste teknologi og de nyeste trends. Vi er konstant i udvikling gennem tæt samarbejde med vores kunder.

EMBALLAGELØSNINGER

På de tidlige stadier for projekter diskutere vi mulighederne for emballageløsninger, som inkludere alle former for enhedsløsninger (flasker, dunke, bag-in-boxes) til vores emballage (carton eller bokse) og etiket rådgivning for krav for stegkoder og andre detaljer. For etiketter levere vi ingrediensliste samt enæringsmæssige fakta og andre nødvendige oplysninger. Vores kunder sørger normalt for at designe etiketten, hvor vi levere den fulde detaljerede etikette til resten af emballagen.

MIXING

Ved enighed om produktet, emballage samt priser og kommercielle betingelser, kan vi foretage fuld blanding af produktet inklusive forudgående køb af råvarer. Aftalen kan også være baseret på at kunden står for levering af allerede blandede baser klar til påfyldning på vores anlæg.

PÅFYLDNING

Påfyldningen vil ske på vores forskellige tappelinjer udfra hvilken emballageløsning der ønskes. Se mere omkring dine muligheder her: GLASFLASKER, DUNKE, BAG-IN-BOX OG SHOTFLASKER.

DIN SUCCES ER VORES SUCCES

Når produktet successfuld er blevet produceret og lanceret, beholder vi kontakten med henblik for at evalutere, justere, samt koordingering af leveringsperioder som hænger sammen med dine krav for levering og forecast. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse. Din succes er vores success.

GODKENDELSER

Oranas tapperi er autoriseret af fødevareregion Fyn.
Autorisationen omfatter tapning og pakning af diverse flydende fødevarer mm.

Kontakt os på: orana@orana.dk eller +45 6362 3575
In-house, Orana rummer ekpertise når det kommer til rådgivning indenfor co-packing
Kontakt os for ydeligere information om dine muligheder

FRUIT BASED RAW MATERIALS
THE SUSTAINABLE WAY

Do not hesitate to contact us with your orders and questions or for any kind of support.

WE OFFER

Fruit based raw materials for beverages, dairy products and bakery products.
Co-packing of your product.

OUR LOCATIONS

Find the Orana office or production site closest to you.